Groei

In deze blogreeks schrijf ik over persoonlijke ontwikkeling. Of Groei, zoals ik het meestal noem. Welke gewoontes en technieken zijn er waardoor je je zelf kunt ontwikkelen? Je op een hoger niveau kunt komen? Je werk en taken beter kunt uitvoeren?

Natuurlijk is het Miracle Morning systeem bedoeld voor persoonlijke groei en daar schrijf ik al over in een andere blogreeks. Onderwerpen die hier vooral aan de orde komen zullen dan ook niet over MM gaan.
Wel bijvoorbeeld over het leeghouden van je inbox, het inbrengen van nieuwe gewoontes en technieken in je dagelijks leven. Het werken met takenlijsten om je doelen overzichtelijk te houden. Het kan gaan over kleine lifehacks die ik in het dagelijks leven tegenkom, of over belangrijke, grote systemen zoals bijvoorbeeld het ACTE taken opruim systeem. Ook book reviews komen in deze blogreeks aan de orde. Heb je zelf leuke items die bij dit onderwerp horen? Mail me!

Kort samengevat, alles om je te ontwikkelen, om te groeien. Groei je mee?

Henk

Heb je vragen of wil je iets kwijt over deze blog? Mail me op info@miraclemorning.info! Henk

4 thoughts on “Groei

  1. When I initially commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox and now each
    time a comment is added I get several e-mails with the
    same comment. Is there any way you can remove me from that service?
    Thank you!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *