Spullen – Het Wobl horloge

Je hebt niet veel nodig om te starten met Miracle Morning. Een paar dingen zijn echter wel handig om te hebben. In deze serie omschrijf ik wat van mijn eigen spullen die ik gebruik.

Dit keer: mijn wekker, het Wobl horloge.

Natuurlijk had ik al een wekker en die werkte prima. Gewoon de wekker op mijn telefoon instellen. Slapen. Wekker gaat af. Wakker worden… je kent het wel 🙂

Een losse wekker heeft echter wel voordelen. Nu heb ik niet meer de verleiding om ‘s avonds nog even snel facebook te checken of berichtjes te versturen. Of erger nog, ‘s ochtends net na het wakker worden. (Want doe je dat ‘s ochtends al eerste, dan blijf je het meestal de hele dag doen).

Maar daarnaast heeft deze wekker, in horloge vorm, nog een voordeel. Het kan ook trillen. Vroeg opstaan is geweldig, maar je moet er wel voor kiezen. Ik heb er voor gekozen, mijn vrouw niet! 🙂 Ze vindt het hele MM gebeuren mooi en aangezien ik het geweldig vind, vind zij het ook prachtig. Maar ze staat op haar eigen tijden op en dan is rond 5 uur wakker worden omdat mijn wekker af gaat niet fijn.

Wobl watch to the rescue. Stel het tijdstip in en je wordt op tijd gewerkt door een aanhoudend getril van max 20 seconden lang. Voor mij een uitkomst dus, omdat ik daarna zachtjes uit bed sneaken om m’n MM te starten!

Volgende keer in deze serie: het dagboek!

Heb je vragen of wil je iets kwijt over deze blog? Mail me op info@miraclemorning.info!

Henk

3 thoughts on “Spullen – Het Wobl horloge

  1. Hi there would you mind letting me know which web host you’re
    utilizing? I’ve loaded your blog in 3 different browsers and I must say this blog loads a lot
    quicker then most. Can you recommend a good hosting provider at a reasonable
    price? Thanks, I appreciate it!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *